עזרה עם 2 שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם 2 שאלות בבקשה
    אמיר
    11/08/2012

קודם כל אני חייב להגיד שהפורום הזה הוא מדהים, פשוט כיף לקרוא את התשובות שלכם.

אני רואה הרבה מאוד סרטונים באינטרנט של קבוצות כדורגל מתאמנות בחדר הכח.
    אין כמעט סרטון ששחקני הכודרגל לא מבצעים את תרגיל הפשיטת ברכיים במכונה!
    מה כל כך טוב בתרגיל הזה ספציפית(לא טוב יותר סקוואט?), והרבה פעמים אני רואה את השחקנים מבצעים את התרגיל לדוגמא 15 חזרות עם רגל ימין, ואז 15 חזרות עם רגל שמאל, מדוע?

שתיים-למה רוב הפיזיו ומאמני הכושר לא אוהבים את תרגיל קירוב ירך במכונה על מנת לחזק את המקרביים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עם 2 שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה עם 2 שאלות בבקשה - תגובה

חנן בן-עמי
    20/08/2012

עבודה על פשיטת הברך לפנים עם מכונה מחזקת ומאפשרת לשרירי ארבעת הראשים לעבוד בצורה נקייה. כלומר רק עבור פשיטת הברך.
    בסקאוט השרירים גם נושאים את משקל הגוף, גם מייצבים אותו ואז עוד עליהם לבצע את התרגיל, עבודה מרובה ולא תמיד איכותית

רגל -רגל היא הדרך לבצע. במידה ושמאל חזקה ועדיפה על פני ימין, הגוף ישתמש בעיקר בה אם אתה מרים עם שתי רגליים
    בעבודה רגל רגל אתה - שוב - עובד נקי. הכוח שיש לרגל זה הכוח האמיתי

לא מכיר ויודע מדוע מאמני כושר ופיזיו לא אוהבים. כל מקרה לגופו וכל מאמן רואה דברים באופן שונה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו