כאבים בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף
    רועי
    12/08/2012

שלום ,
    לפני כ-3 חודשים עשיתי תנועה קצה חדה עם היד והרגשתי כאבים חזקים במיוחד בכתף.
    (כאילו השריר נתפס לי) . לא יכלתי להזיז את היד כמעט בכלל למשך מספר דקות . כל תנועה הכי קטנה גרמה לכאבים עצומים.
    דבר זה קרה לי מספר פעמים בעבר (במשחקי כדורסל) אך עבר מהר לאחר מספר ימים.

במקרה זה בשבועיים שלאחר המקרה הכתף המשיכה מאוד לכאוב. עכשיו (כ-3 חודשים אחרי) אני מרגיש טוב יותר אך עדיין ישנם לעיתים כאבים בכתף ותחושה של חולשה בה. אני מרגיש אותם בעיקר לאחר שאני מנסה להתלות על מתח.

רציתי לדעת האם אתם שמעתם על מקרים דומים? דרכי טיפול? והאם כדאי ללכת לרופא אורטופד?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתף

הוספת תגובה

• כאבים בכתף - תגובה

חנן בן-עמי
    14/08/2012

לעיתים בעקבות פעילות עצימה שאליה הגוף לא מורגל, או תנועה חדה, ייתכן וסיבי שריר ייתפסו או ימתחו. מתיחה היא למעשה קרע קטנטן.
    הגוף מגיב בכאב והגבלה בתנועה וקושי בשימוש בזרוע וכתף

אם אתה 3 חודשים אחרי הייתי מציע לך פשוט עיסוי טוב וממוקד למקום. סביר להניח שהטראומה עצמה עברה כבר, ועכשיו מה שנשאר זה לנקות את האיזור מחומרי לוואי וגי'פה שיעניקו הקלה

חשוב, למרות שכואב, להניע את הכתף בכל הכיוונים. הכאב נוטה להיעלם אחרי 5 או 6 חזרות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו