חבלה בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה בברך שמאל
    רן
    24/02/2008

שלום.
    לפני כחצי שנה, באמצע משחק כדור רגל, ביצעתי תנועה לא נכונה ברגל -נשענתי עלייה כשהיא נעולה וכתוצאה מכך הרגשתי דקירה מתחת לעצם הפיקה. לאחר כחודש של כאבים סביב מפרק הברך החלטתי ללכת לבדיקה. במסגרת סדרת הבדיקות שעברתי לאורך כארבע חודשים, עד היום, ביצעתי מיפוי עצמות ו MRI.
    שמחתי לשמוע מהרופאים שהבדיקות תקינות ולא נראה משהו מיוחד. הומלץ לי שבעוד חצי שנה, אם הכאב יימשך, אבצע אותרוסקופייה. כרגע הכאב סביב המפרק ממשיך. (כשאני אומר סביב המפרק זה מששום שאין מקום שלוחצים והוא כואב אלא, הכאב מופיע בכל רגע במקום אחר)
    אציין שלאורך כל התקופה הנ"ל לא קיבלתי טיפול אנטי דלקתי. אני ממש לא שקט בנוגע לדבר ולכן אני מבקש את דעתך בנדון.

אני מודה לך מראש.
    רן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלה בברך שמאל

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    25/02/2008

קשה לתת תשובה בפורום כזה, לסיפור ממושך עם תלונות בעלות אופי מעורפל, ללא בדיקה גופנית. פנה לרופא ספורט/ אורתופד, או שתשאל את הרופא המטפל כעת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו