פציעה ביד וברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה ביד וברגל
    שרון
    31/08/2012

היי אני בת 24 ספורטאית מקצועית.
    לפני כשנה כתוצאה ממאמץ יתר אובחנתי על ידי פיזיוטרפיסט שיש לי קרע בסיבי השריר (ירך עליונה שמאל). הפציעה חלפה, ולאחרונה אני מרגישה מעין "איתותים"... לא כאב- אלא מעין "טרום כאב"... השאלה היא האם אני צריכה להפחית מאמץ כדי למנוע.

בנוסף, לפני כחודש וחצי חשתי כאבים במפרק כף ידי הדומיננטית, עשיתי הפסקה מפעילות ולקחתי תרופה להקלת כאבים וזה חלף, בימים האחרונים אני מרגישה שזה חוזר, כלומר אני יכולה לתפקד אך לא במקסימום עצימות וזמן, וכן ישנה תחושה של כאב.

אשמח לייעוץ
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה ביד וברגל

הוספת תגובה

• פציעה ביד וברגל - תגובה

חנן בן-עמי
    01/09/2012

נתחיל בכף היד : התרופות והמנוחה עזרו להעביר את הסימפטום - הכאב, ההגבלה בתנועה ואי הנוחות - אבל לא תיקנו את המקור שבגינו קרתה הפציעה.
    ספורטאית במה? כדורסל, כדורעף וכדוריד זה פציעת כף יד מסוג אחד - בעוד כדורגלנית או אצנית פציעה כזו היא משהו אחר (עכבר של מחשב? עומס בהעברת ארגזים חד פעמית? לא חסרות סיבות - צריך רק לנתח איך זה קרה ולא רק לטפל בתסמין

לגבי הירך: וואו כמה שאי אפשר לענות על זה באינטרנט.
    כל כך הרבה שרירים וגידים חוצים ויוצאים ומפעילים את המפרק - שס"מ לפה או לשם זו תופעה אחרת לגמרי.
    שוב, גם כאן חשוב האבחון המדוייק וחיזוק הגורמים המעורבים, ולא רק טיפול בכאב וצורתו.

בקיצור - אם ספורט זה המקצוע שלך, לכי לאנשי רפואת ספורט ונזגזרותיה לבדיקה והכוונה לתחזוקה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו