האם אליפטיקל מקצר את גיד האכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אליפטיקל מקצר את גיד האכילס
    נתי
    09/09/2012

שלום,

כאשר אני הולך על האליפטיקל, כף הרגל לא מונחת כולה על מנך הרגל , העקב מתרומם .

האם תנועה זו יכולה לקצר את גיד האכילס ?

אני לא מצליח להשאיר את כל כף הרגל על המשטח וקצת חושש מהשפעות שליליות של הליכון האליפטיקל.

תודה על התגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיף לשאול

נתי
    10/09/2012

בפורום אורטופדיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אליפטיקל מקצר את גיד האכילס - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    10/09/2012

גיד האכיליס לא מתקצר עם פעילות , זהו אורך אנטומי שאינו משתנה עם הפעילות. אך שרירי התאומים יכולים להתכווץ כתוצאה מפעילות מתמשכת וכששרירים אלו מכווצים זה יכול ליצור מתח בגיד האכיליס.
    לכן תמיד מומלץ לבצע תרגילי מתיחות לגיד לפני ואחרי הפעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו פעילות מומלצת

נתי
    10/09/2012

עברתי מספר ניתוחים במהלכם האריכו את גיד האכילס

אני חושש מכל פעילות אירובית או אנארובית שיכולה לפגוע בגיש או בשריר התאומים .

אשמח לקבל המלצה לפעילות שמאריכה ולא מכווצת את שריר התאומים ושומרת על אורך גיד האכילס

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו פעילות מומלצת - תגובה

חנן בן-עמי
    16/09/2012

ישנם המון תרגילים ופעילויות שניתן לבצע - ואל לך לחשוש מפעילות, העניין שצריך להתאים פעילות שלך יהיה נוח איתה, שתהיה ברת שיפור באופן איכותי ולא רק כמותי, כנראה יש גם צורך להתערב בכל נושא היציבה ו"דחיפת" הגוף לפנים (שרירי התאומים והסולייה אחראיים לזאת והם יוצרים את גיד אכילס)

עד שתתאם לעצמך םגישה במכון כושר/פיזיו/מאמן אישי או כל איש מקצוע אחר שידריך ויכוון אותך, נסה הליכה בחוף הים, בחלק היבש והטובעני
    עושה יופי לחיזוק כף הרגל, התאומים, והארכת גיד אכילס

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבה ,שריר תאומים והסולייה

נתי
    16/09/2012

תודה רבה על העיצה לגבי הליכה בחול, אנסה ליישם אותה למרות שעונת החורף לפנינו.

דברתי עם המדריך על הנושא והיתה לי תחושה שהוא לא מבין בעניין, ההתפאלות על פניו הסגירה אותו :(

האם תוכל לצין את שמות התרגילים המשפרים יציבה , אם הבנתי נכון זה נעשה על ידי דחיפות גוף לפנים .

אם אדע את שם התרגיל, אחפש ביוטויב ,בטוח אמצא וכך אוכל לעבוד בחדר הכושר על שרירים וגידים להם עלי להקדיש את תשומת הלב שלי.

תודה רבה על היעוץ ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבה ,שריר תאומים והסולייה - תגובה

חנן בן-עמי
    16/09/2012

חפש "פרופריספציה" בגוגל

תרגילי פיתה,בוסו, טרמפולינה, המון תרגילי קרקע והיד (רגל) נטוייה

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו