כאב בשוק בזמן ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשוק בזמן ריצה
    שיר
    09/10/2012

שלום רב, לפני שבועיים התחלתי לרוץ על הליכון במכון כושר כדי לרדת במשקל.
    המשקל 82 ק"ג גובה 160 - אני בעודף משקל. אני רצה והולכת לסירוגין במהירות 8 ו-6 קמ"ש במשך 50 דק'. בזמן הריצה יש לי כאבים בשוק התחתונה מאחור קרוב לקרסול רק ברגל שמאל, אני עדיין יכולה להמשיך לרוץ, הכאב נסבל. הכאב מפסיק מיד לאחר שאני יורדת מההליכון ומופיע אך ורק בזמן ריצה.
    ממה זה נובע? האם ככל שאהיה יותר בכושר זה ייפסק? האם זה כתוצאה מעומס על הרגליים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשוק בזמן ריצה

הוספת תגובה

• כאב בשוק בזמן ריצה - תגובה

חנן בן-עמי
    12/10/2012

תבדקי באינטרנט את pronator brevis וטיביאליס פוסטריור. שרירים אלו אחראיים לניווט כף הרגל שלך ולייצובה. ייתכן וברגל שמאל נדרש מאמץ ועומס רב יותר כדי לייצב את מנח כף הרגל.
    כמו כן רצוי וכדאי לבחון את נושא ההנעלה - לא הפירמה חשובה אלא מידת הנוחיות וההתאמה לפעילות הנבחרת.

מעבר לזה בכיף תרשי לעצמך להפחית את המהירות והעומס. 50 דקות פעילות תוך שבועיים זה די הרבה ואת מזמ ינה לעצמך פציעות נוספות (חמסה חמסה)
    אין קיצורי דרך! התמדה תוביל להישגים, לא מהירות ולחץ...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו