כאב וקליק באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב וקליק באגן
    אביב
    15/12/2012

שלום שמי אביב בן 24 אני בריא... אני רוצה לעסוק באומנות לחימה בשם איגרוף תאילנדי...זה אומנות לחימה שיש בה בעיטות אז מן הסתם עובדים על גמישות בכדי לבצע בעיטות גבוהות עד גובה הראש...אני עושה כבר כמה זמן איזה 3 חודשים מתיחות ושפגטים בעצמי ללא קשר לאיגרוף תאילנדי ...אבל כשאני מנסה לבעוט עד גובה הראש אני מרגיש מן כאב וקליק באיזור האגן הימיני(כשאני בועט ברגל ימין)...וזה מקשה עליי...מה זה לדעתכם?...הלכתי לאורטופד במקום מגוריי כי חשבתי שאולי זה קשור לזה שיש לי עקמת בגב או שאורך הרגליים שלי אינו שווה אך הוא שלל זאת...אז מה לעשות עכשיו?...ללכת אליו שוב ולהגיד שכאשר אני בועט גבוה אז יש לי כאבים באגן ימין?...או מה בדיוק? ...רק אוסיף שהאורטופד בדק אותי ואמר שאין לי עקמת בגב ואמר שאורך הרגליים שלי שווה ותקין...לא אמרתי לו שיש לי כאב בצד הימיני של האגן כאשר אני בועט לגובה הראש עם רגל ימין משום ששאלתי אותו ספציפית על עקמת ולא חשבתי באותו זמן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב וקליק באגן

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה בבקשה

אביב
    16/12/2012

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה בבקשה

אביב
    16/12/2012

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב וקליק באגן - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    17/12/2012

הקליק יכול לנבוע משפשוף גיד בעצם האגן או סובליקסציה במפרק האגן
    ממליץ לך להגיע לכירופקט או פיזיוטרפיסט ספורט לבדוק את הנושא ולקבל טיפול לבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו