דלקת בגיד המפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד המפשעה
    רן
    16/12/2012

שלום דוקטור
    אני בן 22 ומשחק כדורגל בשכונה והיתה תקופה ששיחקתי 3 או 4 פעמים בשבוע בכל פעם 3 שעות בכל פעם ומאז אני סובל וכאבים נוראיים במפשעה בחיבור לאגן בימין והשבוע התחיל לי גם בשמאל נבדקתי ואצל רופאים נאמר לי שזה דלקת בגיד המפשעה וושללו לי בקע, אין לי בקע. מאז אני לא יכול לשחק כדורגל יותר מ-20 דקות כי הכאבים לא לא נותנים לי שום אפשרות לכך, וגם בתוך ה-20 דקות האלו שאני כן משחק זה עדיין כואב לי אך אפשרי לשחק אבל יותר מזה אני לא מסוגל, הכאב מתבטא במשחק בעיקר כשאני בועט בכדור ואפילו בצורה חלשה, אני סובל כבר חצי שנה ומאוד מוגבל מלהתאמץ אפילו מהליכה מהירה אני מרגיש תזכורת מהמפשעה ואם אני משחק עם הכאבים למחרת אני ממש צולע אני חסר אונים ואובד עצות וחושש שאין פתרון. האם יש פתרון מוכח לזה? הרופא האורטפוד אמר לי שזו פציעה שכיחה של שחקני כדורגל בעיקר ושעלי תחילה לנוח כחודש ולא לשחק, עשיתי מנוחה כזאת ולא עזר לי כלום ופיזיוטרפיה תעזור ובינתיים עד עכשיו הפיזיוטרפיה לא עוזרת לי. מה עלי לעשות וכיצד אצליח לחזור למגרשים ולשחק, כי זה נחת עלי כרעם ביום בהיר ומשחקן אתלט ומהיר שיכול לשחק שעות רצופות הפכתי בלילה אחד לאדם שלא יכול לשחק כדורגל יותר מ-20 דקות. בריצות למשל אני יכול להחזיק מעמד 40 דקות ולא יותר.
    אני לא מסוגל להאמין שאין פתרון לזה ולא אצליח לצאת מזה, מה עלי לעשות דוקטור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד המפשעה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד המפשעה - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    17/12/2012

יתכן שמה שממשיך ליצר את המתח בגיד זה חוסר איזון\סימטריה במנח האגן או באורכי הרגליים או גם יתכן סובליקסציה במפרק ה-PUBIS זה שמחבר את שתי עצמות האגן מלפנים. גם הייתי בודק אם שריר המותן קסל קצר.
    הייתי ממליץ לך לגשת לכירופרקט ספורט כדי לבדוק ולטפל בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו