כאב בכפות רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בכפות רגליים
    אודי
    24/12/2012

בזמן הליכה מהירה מתחיל לי כאבים באמצע של הקשת שלאחר מיכן מקרין לכל כף הרגל עשיתי פעמיים מדרסים עם תמיכה לקשת ועדיין יש כאבים.לאחרונה אני מנסה חצי מדרס מסיליקון שמגביה מעט את העקב ויש הקלה אבל אז נוצרת לי בעיה אחרת של מתיחה של השוקיים וזה מקרין קצת לגב..אני אוהב לעשות ספורט אבל אני כבר מיואש.רציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות?הייתי אצל פרופ' מומחה שלאחר מבט בסיטי ואולטרסאונד לא ממש נתן לי תשובה חד משמעית ואמר שכדאי מדרס עם תמיכה לקשת והגבה של העקב אבל כמו שאמרתי זה לא ממש עוזר...מה ניתן עוד לעשות ולמי לפנות? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בכפות רגליים

הוספת תגובה

• כאב בכפות רגליים - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    26/12/2012

האם המידה למדרסים נלקחה לפי מידת גבס או בהטבעת הרגל לספוג. כי אם כך יש לחזור ולקחת מידות במידת גבס- ממש חובשים את הרגל בגבס. זו מידה יותר נכונה ומדוייקת.יש גם לבדוק את תאימות הנעליים למבנה ותפקוד כפות הרגליים שלך

למקביל יש גם לבדוק אופציות טיפוליות נוספות- יתכן שיש סובליקסציה במפרקי כף הרגל. כירופרקט טוב יכול לאבחן ולטפל בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו