כאבים במרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרפק
    צח
    27/01/2013

שלום,
    אני מתאמן במכון כושר כבר מעל 6 שנים, לפני שנה לערך התחילו לי כאבים מהמרפק – בחלק האחורי של "הפיקה", מדובר בכאבים קלים! שאני מרגיש רק בתחילת עבודה
    לאחר חימום הם נעלמים לחלוטין, אני מרגיש את הכאבים רק כאשר היד ישרה ואני מתחיל לכופף אותה או כשהיד מכופפת ואני מתחיל לישר אותה – זה די מציק לי ביום יום ולאו דווקא רק במכון(כאשר השריר קר).
    מדובר בכאבים סטטים, גם כאשר לקחתי הפסקה של יותר מחודש לא חל שינוי.
    נבדקתי ע"י אורטופד עשיתי צילום ולאחר מכן US נאמר לי שהכל בסדר ועליי להמשיך לסבול.
    רציתי לדעת האם יש משהו(אפילו אלטרנטיבי) שיכול אם לא להפסיק את הכאבים לפחות
    להפחית אותו?
    זה ממש מציק לי.

אשמח לקבל תשובה שתעזור לי
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במרפק

הוספת תגובה

• כאבים במרפק - תגובה

חנן בן-עמי
    29/01/2013

הי

ראשית יש צורך לברר אילו מהרקמות החוצות ומפעילות את המרפק גורם לתחושתיות. האם זהו גיד הטרייספס של הזרוע האחורית??

בכל מקרה במידה ואין נזק ממשי - ובהתחשב בעובדה שכבר 6 שנים אתה מפעיל עומסי מקשולות ופעילות - לעיתים עיסוי שמטרתו ניקוז והוצאת הפסולת מהתאים יתגלה כיעיל (השריר "אוכל" ויוצר מהמזון שלו פסולת. לא כל הפסולת מנוקזת ושרידים באיזור הופכים חומציים, ולכן כואבים)
    בנוסף, עשה רק תנועה ללא משקל למשך מספר ימים. אמנם כואב בהתחלה ליישר ולכוף את הזרוע, אך הכאבים אמורים להיחלש ככל שתמשיך בפעילות ללא עומס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו