איזה ספורט מתאים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה ספורט מתאים לי
    נטע
    28/01/2013

שלום רב, אני אחרי כמה שנים שלא עסקתי בספורט, בעבר עברתי 2 ארטרסקופיה בברך, אתמול החלטתי לחזור לספורט והתחלתי בשיעור זומבה למרות הקושי השתתפתי עד הסוף הכאבים שהיו לי אחרי הם בעיקר בברכיים.. אני בת 31 ומאוד מעוניינת לחזור לספורט בהדרגתיות מבלי לפגוע בברכיים שלי על כן שאלתי היא מה מומלץ לי לעשות חוץ מהליכות אלא חוג שיהיה קבוע ואני אלך אליו: עיצוב וחיטוב, זומבה, פילאטיס מה המלצתך?

אשמח לדעת בהקדם מתגעגעת לספורט.. אני שנתיים אחרי לידה גם.

נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה ספורט מתאים לי

הוספת תגובה

• איזה ספורט מתאים לי - תגובה

חנן בן-עמי
    29/01/2013

הי

את מפרק הברך חוצים ומפעילים די הרבה שרירים. כדי להגן על הברך מ"נזקי" ההתעמלות יש צורך לשמר יכולת טובה בשרירי הירכיים בעיקר על מנת שהם ישאו בעומס, ישאו את משקל הגוף, יספגו וישככו זעזועים ולמעשה יסיטו את הנטל ממפרק הברך אל עבר השרירים.

לאחר ארתוסקופיה היית צריכה לעבור כמה סשנים של פיזיו' בקופת החולים שלך. שם היית צריכה לחזק ולבנות את שרירי הרגליים וגם לתת דעתך על נושא ייצוב הגוף דרך כף הרגל.

פעילות מומלצת תהיה אופניים (יש להתאים את גובה ורוחק המושב למימדייך),
    קרוסטריינר
    וגם שיעורי זומבה ומדרגה.
    כדאי לזכור שאם לא היית פעילה בסוגי הספורט האלו למשך תקופה - כאבים חדשים עלולים לצוץ כחלק ממערך ההסתגלות של הגוף לשינוי

צאי בהצלחה ובהנאה
    התמדה ומידתיות בפעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו