כאבי רגלים אחרי הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגלים אחרי הליכה
    םום
    14/02/2013

שלום

אני בת 45, חזרתי לעשות הליכה אחרי חמישה חודשים שלא עשיתי, בשלושה שבועות האחרונים עשיתי הליכה חמש פעמים בשבוע, בערך 4.5 ק"מ הליכה במישור, בעליות ובירידות, ועכשיו יש לי כאבים בעצמות הרגליים מהברך ומטה העצם הקדמית, מה עלי לעשות כבר כמה ימים שאני לא עושה הליכה, האם לחזור ללכת, לתת לכאב לעבור (יש לציין שהכאב הוא לא חזר מדי) אם אני עושה הליכה במצב הזה אז כואב לי יותר בירידות ואחרי חצי מהדרך בערך זה נרגע

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגלים אחרי הליכה

הוספת תגובה

• כאבי רגלים אחרי הליכה - תגובה

חנן בן-עמי
    15/02/2013

חמישה חודשים לא עשית כלום - ואז פתאום קפצת לפעילות עצימה חמש פעמים בשבוע..

את מתפלאת על כאבים?
    יש לתת לגוף זמן להסתגל לשינויים - במיוחד לאחר הפסקה.
    מומלץ לבצע תרגילי גמישות ומתיחות לשריר הקרוי ארבע ראשי (שעובר מעל פיקת הברך ויוצר לחץ עליה שגורם לכאב מיוחד בעת ירידת מדרגות, אז הגיד נמצא בשיא אורכו)

המלצתי היא להפחית את הפעילות לשלוש פעמים בשבוע בשלב הראשון, לא לוותר על תרגילי גמישות ומתיחות, לשים לב להנעלה מתאימה והקפדה על מנוחה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

םום
    17/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו