הרנייה של ספורטאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרנייה של ספורטאים
    לירי
    15/02/2013

שלום.
    מזה מספר חודשים עם כאבים במפשעות, שרירי האגן וכאבי בטן תחתונה.
    בבדיקת אולטרסאונד שונות לא נמצא שיש לי בקע. היום שוב הגעתי לאורטופד שאמא שייתכן שישי לי הרנייה של ספורטאים.
    מה ההבדל בין הרנייה של ספורטאים להרנייה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרנייה של ספורטאים

הוספת תגובה

• הרנייה של ספורטאים - תגובה

חנן בן-עמי
    15/02/2013

בקע ספורטאים מתרחש לרוב כאשר מעטפת השריר של הבטן תחתונה ולעיתים מפשעה מרגישה כאילו היא הולכת לבקוע. מצב זה גורם לכאבים רבים, בעיקר בפעילות עת השריר מתמלא דם.

בבקע רגיל המעיים הם אלו שפורצים החוצה.

כירורג יוכל לשים סוף לחששותייך. גש תיבדק ידידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

לירי
    16/02/2013

ראשית, תודה על המענה המהיר והמקצועי.
    שנית- האם הרנייה של ספורטאים זה מצב הפיך? האם זה עובר מעצמו או שמצריך התערבות כמו ניתוח? אם זה לא מטופל זה עלול להחמיר (כבר 6 חודשים כמעט והייתי אצל 3 כירוגיים רגילים שלא אתרו את זה שזה הרנייה של ספורטאים, רק עכשיו האורטופד אבחן זאת).
    ושאלה אחרונה- האם ניתן להיכנסבמצב כזה להריון או שזה עלול להחמיר את ההרנייה?
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

חנן בן-עמי
    18/02/2013

האופציה הניתוחית היא פשוטה יחסית, נכנסים דרך נקב קטר על מנת לשחרר את הלחץ של רקמת השריר.
    היה לי פעם שחקן כדורגל מקצועני שמשך בצורה כזו חצי עונה, ויום לאחר המשחק האחרון הוא נכנס לניתוח. חמישה ימים לאחר מכן חזר לפעילות גופנית קלה (בכל זאת, פגרה) ...

לגבי הריון, לא יודע מה לומר לך על זה. זה לא במגרש הביתי שלי :-)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו