דלקת עקב מאמץ יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עקב מאמץ יתר
    רון
    26/02/2013

חנן שלום רב.
    תודה על התשובה לגבי המדרסים, מלבד זאת רציתי לדעת דבר נוסף.
    הייתי אצל האורטופד והוא אבחן לי דלקת בשתי הברכיים עקב מאמץ יתר ודלקת נוספת בשני המרפקים שלוחצת על העצב האולנרי והמדיאלי, גם כן בגלל עומס יתר. הוא נתן לי מרשם לנוגד דלקת ובנוסף המליץ לי על הפסקה מוחלטת של חודש ימים מפעילות גופנית. מתוך קריאת מאמרים העוסקים בפציעות ספורט, למדתי שלא כל-כך מומלץ להימנע לגמרי מפעילות גופנית בזמן פציעה, אלא לבצע פעילות מתונה. גם כאן, אני הייתי רוצה לדעת מה נכון ומה לא ואם כן מומלץ לבצע פעילות גופנית בזמן דלקת.
    המון תודה, יוגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עקב מאמץ יתר

הוספת תגובה

• דלקת עקב מאמץ יתר - תגובה

חנן בן-עמי
    03/03/2013

אורוט]ד אמר...
    הגישה השמרנית היא לנוח מכל פעילות. זה היה נכון לשנות השבעים וחלק מהאורטופדים חיים עם זה יופי גם היום.
    אותי מעניין למה מתפתחות הדלקות, לא רק התרופות נגדן. צריך לטפל במקור ולא בסימפטום.

כמובן שדרך האינטרנט בלתי אפשרי לעשות זאת, לכן ממליץ לך לגשת לאיש מקצוע כמותי או אפילו פיזיותרפיסט עם זיקה לספורט כדי ללמוד טוב יותר על המצב

ככה באמת שיהיה קשה לעזור יותר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו