שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    תודה
    19/03/2013

שלום,
    יש לי שתי שאלות שאני אשמח אם תענו לי,
    אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, אימונים אנארובים המשלבים קצת סיבולת וכושר.

1. אני אוכל בצהריים ארוחת צהריים מלאה וגדולה, ולאחר חצי שעה בערך אני מרגיש שהאוכל ירד ומתחיל להתאמן. האם יכול להיות שאני לא מחכה מספיק וזה גורם לי לעייפות במהלך האימון וגם בימים שאחרי?

2. מידי פעם קורה לי באימון שניהיה לי גירוי בגרון בגרון וקשה לי קצת לנשום ולפעמים זה קורה גם בסוף האימון. למה זה קורה?

אשמח לתשובה, תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    21/03/2013

הזמן בין הארוחה לפעילות גופנית תלוי בסוג המזון שאתה אוכל אם האוכל הוא בשרי רצוי לפחות 3-4 שעות.
    עיכול המזון גורם לשינוע של עד 70-80% מהדם למערכת העיכול כך שהדם והחמצן לא יגיעו לשרירי הרגליים. ממליץ לך לאכול יותר קל לפני האימון ולאכול ארוחת בוקר יותר מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

שלום
    21/03/2013

תודה על התשובה,
    אבל לא עניית לי אם זה יכול לגרום לעייפות במשך היום וגם אחריו,
    ובנוסף על השאלה השנייה.
    אשמח לתשובה, תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    03/04/2013

לטעמי התחלת פעילותלאחר 30 דק זה מעט מדי, רצוי לאפשר יותר זמן
    גירוי בגרון יכול להיות מאלרגיה או שגופך מפריש חומרים הגורמים לגירוי
    ויש לבדוק זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שלום
    03/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו