פציעת כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת כדורגל
    דור
    10/04/2013

שלום שמי דור נפצעתי במשחק כדורגל בכף רגל שמאל אלו הממצאים:חבלה בקרסול שמאל, לא נראה שבר בקלקנאוס..פרגמנטים גרמיים קטנים באספקט הקידמי של הקלקנאוס בסמוך לנביקולר.תתכן תלישה לא חדשה.משני הצדדים נראית היצרות בארטיקולציה של בין עצם הנביקולר לקלקנאוס,ככל הנראה חיבור טרזלי חלקי.הרצועה הטלו פיבולרית הקידמית תקינה.ככל שניתן לראות הגידים באפקט המידאלי והלטרלי של הקרסול תקינים.
    אז ככה השאלה שלי היא אם בעקבות פציעה כזאת יכולים להיות שינויים בכף הרכל אולי איחוי שונה או עצם בולטת? אני אסביר למה,מאחרי הפציעה הזאת אני מרגיש את כל הצד השמאלי של הגוף בעומס יתר אם זה הכף רגל והארבע ראשי שמאל ובגב התחתון בצד שמאל התחילה להיות לי גם בליטה,אני מרגיש חוסר איזון שצד שמאל נמצא בעומס רב יותר מימין ואני מתקשה לחזור להתאמן כי זה כואב בגב ובארבע ראשי..האם יש קשר לפציעה הזו ?
    תודה רבה לצוות,דור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעת כדורגל

הוספת תגובה

• פציעת כדורגל - תגובה

חנן בן-עמי
    10/04/2013

הי דור,

סביר להניח שהפציעה הסיטה את משקל הגוף ואת העומסים מן המקום הפגוע לעבר הרגל השניה או רקמות אחרות באותה רגל - כדי שיעזרו לשאת בנטל ובעומס.

אם הפציעה מאחורייך שלב השיקום יכלול חיזוק מסיבי של כל צד שמאל עם דגש על ההמסטרינג, ארבעת הראשים, ייצוב ויציבה (עמידה על בוסו ופיתה וכו'), המטרה שלך להביא את רגל שמאל לאותה יכולת כמו ימין כדי שתפוקת העבודה שתקבל מהרגליים תהיה זהה ולא תחשוף אותך לפציעות..

עיסויים טובים להרחקת הפסולת והג'יפה הקיימת באיזור לאחר הפציעה
    גמישות ומתיחות יעניקו לך טווח תנועה רב יותר ויותר בטחון במפרקי הרגליים

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו