מרגיש כמו סמים, אחרי עשיית מתיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש כמו סמים, אחרי עשיית מתיחות
    דוד
    05/06/2013

שלום. נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, וכיפית, אני חייב לציין. רציתי לבדוק שזה לא מסוכן. זה כבר כמעט שנה, שאחרי עשיית כושר[שעה- שעה וחצי], לאחר המתיחות, אני חש - בלבול חושים, איבוד קשר עם המציאות - זמן ומקום, מאבד שיווי משקל, הרבה מאוד דברים עוברים בראש, בלי סדר. לא יודע מה זה. אין לי בעיות רפואיות, אני אחרי צבא. פעם אחת זה נגמר שנפלתי על הרצפה, וקיבלתי מכות יבשות. במזל.
    הסחרחורת המוזרה מגיעה אחרי שאני מתרומם בסוף ועושה מתיחה לבטן(כזאת עם הידיים למעלה). משך התופעה לא יותר משניות בודדות. זה נעים ועושה טוב על הלב. אחרי חצי דקה, אני כמו חדש.
    למישהו יש מושג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרגיש כמו סמים, אחרי עשיית מתיחות - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    25/06/2013

מתיחות משחררות הורמונים מסוימים שיכולים לגרום לתחושת HIGH
    לאחר מתיחות יורד לחץ הדם וכשאתה קם יש תחושה של עלפון עד שהגוף מסדיר את לחץ הדם
    תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דוד
    25/06/2013

תודה רבה. הנחת את דעתי... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו