כאבים בפרק היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפרק היד
    בן 26
    21/03/2008

שלום רב,

לאחרונה התחלתי לשחק טניס, ובפעמים האחרונות במהלך האימון אני חש בכאבים די חזקים בפרק היד וביד עצמה בעיקר ברגע הפגיעה בכדור אך גם במהלך רוב התנועות שאני מבצע עם המחבט. אם אינני טועה, מקור הכאב הוא הגיד החיצוני כלומר זה שעובר בחלק החיצוני יותר של הזרוע ושמגיע עד לאיזור הזרת. אני מתאמן רק בסופי שבוע, ולמרות שמהלך השבוע האחרון לא אימצתי שריר זה והוא כבר לא כאב כל כך, הכאב מיד חזר ברגע שחזרתי לשחק.

שאלתי היא קודם כל מה ניתן לעשות נגד הכאב - האם תרגילים כלשהם עשויים לעזור, ובנוסף - האם עלי בכלל להימנע לחלוטין מלשחק והאם עשוי להגרם נזק בלתי הפיך כלשהו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפרק היד

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר גל דובנוב-רז
    26/03/2008

נשמע כדלקת בגיד, אך קשה למקם את אזור הפצוע בלי בדיקה. מומלץ מנוחה יחסית (ספורט אחר כגון אופניים, לתקופה מסוימת), ניתן לשלב קורס בן 7-10 ימים של נוגד דלקת מרופא המשפחה, ולחזור בהדרגה. אם חוזר - יש צורך בניתוח מעמיק יותר של הסיבה, יתכן ומדובר באחיזה לא טובה. נסה לבדוק במרכז הטניס אם יש להם פיזיותרפיסט שעובד עמם ועוסק בנושא פציעות מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו