סחרחורת במהלך היום לאחר ריצה בבוקר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת במהלך היום לאחר ריצה בבוקר.
    תמר
    26/06/2013

יש לי בעיה שנמשכת מזה מספר חודשים. אם אני רצה בבוקר (20 דקות מכסימום ריצת אינטרוולים) אני חשה אח"כ כל היום סחרחורת או יותר תחושה של חוסר יציבות - אני לא הולכת ישר , קצת נשנעת על קירות. לפעמים אחרי פעילות גופנית מאומצת - זה מגיע גם עד כדי כמעט התעלפות.
    עשיתי בדיקות דם, בדיקה נוירולוגית, בדיקת אף אוזן גרון - הכל תקין לחלוטין.
    אין לי אנמיה ולא סחרחורת בקימה משכיבה או מישיבה.
    אחרי כמעט התעלפות כזאת בדקתי סוכר עם מד סוכר ביתי (שיש לי מתקופת ההריונות) ולחץ דם (גם מכשיר ביתי משכן)- והכל תקין.

בגלל הסחרחורת הפסקתי כמעט לחלוטין לעשות ספורט אבל זה מאד חסר לי.
    אני לוקחת באופן קבוע מולטי מינרל ומוסיפה מגנזיום בלילה ואבץ - זה עשה שיפור אבל לא מספיק.

מה עוד אפשר לבדוק? הרופאה שלי אומרת "תנוחי" - מבחינתי זה לא פתרון וזה גם לא מונע את הסחרחורת הבאה שתבוא אחרי ריצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורת במהלך היום לאחר ריצה בבוקר. - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    03/07/2013

הסחרחורת שאת מתארת יכולה להיגרם או מבעיות במערכת העצבית או מבעיות מטבוליות \ הורמונליות ויתכן גם שילוב של השתיים
    לפעמים לחץ בחוליות הצוואר יכול לגרום לשיבושים בתפקוד המערכת העצבית, מצב זה יכול לבדוק כירופרקט מוסמך וגם להציע טיפול לשחרור הלחץ הצווארי. בחוליות הצוואר קיימים חיישנים עצביים החשובים באיזון הגוף
    מציע לך גם לבצע בדיקת דם מיקרוסקופית כדי לבדוק חסרים תזונתיים - כמו מלחים מינרלים והאם את שותה מספיק או קיימת חומציות יתר בדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו