התאוששות השרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאוששות השרירים
    עילי
    06/07/2013

שבת שלום
    אם אחרי אימון כדורסל של שעה ו40 בערך לוקח לי הרבה זמן עד שאני מגיע הביתה, אני לא רוצה לפגוע בהתאוששות השריר לאימון הבא שמבוצע כבר מחר, מה היית ממליץ לי לאכול משהו קטן (לא סנדביץ לדוגמא) ? אולי יוגורט, אולי תמר בשילוב של הרבה מים? אשמח לכל אופציה קטנה שלא תמלא לי תבטן אבל תעזור לשרירים להתאושש?

2.פעמיים בשבוע אני נוסע מאימון הכדורסל לאימון משקולות בחדר הכושר הכולל אימון עם משקולות ומכונות.
    אני שותה בסדרך כלל משקה איזוטוני שהכנתי בבית, גם פה מה היית ממליץ לי לאכול לפני!! אימון המשקולות בנוסף לאיזוטוני?
    תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאוששות השרירים

הוספת תגובה

• התאוששות השרירים - תגובה

חנן בן-עמי
    09/07/2013

אחרי האימון הייתי נותן את הארוחה הגדולה, אך האריזה קטנה.
    כריך עם חזה עוף, ממרח טונה, כדורי בשר וכו'. בבית תעשה השלמת פחמימות וחלבונים בדמות ארוחה לילית קטנה יותר

2. בין האימון כדורסל לאימון הכוח חובה לדחוף את האנרגיה שתהיה גם זמינה מחד, אך תשחרר כמות יפה של אנרגיה במהלך האימון כוח.
    יוגרט עם חטיף אנרגיה לפני, ושתיית איזוטוני תוך כדי...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו