כאבים בשוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוק
    פיטר
    09/01/2014

שלום נרשמתי לחדר כושר לאחרונה בעקבות החלטה לרדת במשקל, כשבוע אימונים אני חש בשוק שמאל בטייביה פוסטריור באמצע כאבים נורא חדים שמקשים עלי להמשיך בריצה על ההליכון...הליכה אני מסוגל והכאב כמעט לא מורגש רק בזמן הריצה הכאב נהפך לחד מאוד, והשריר בשוק תפוס....קבעתי תור לאורטופד אך התור רק בעוד חודש :(
    לכן עד אז יש אולי הסבר או טיפ מדוע מופיע לי כאלו כאבים?

חשוב לי לציין שעד לפני שנה הייתי רץ גם בחוץ (לא על הליכון) ולמרחקים גדולים ולא הרגשתי כאב כלל

האם הכאבים קשורים למשטח הנוקשה של ההליכון, או לנעליים או אולי למדרס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוק

הוספת תגובה

• ואיך טיפלת בזה בינתיים?

אהרון
    20/01/2014

אתה ממשיך להתאמן? יכול להיות שהעמסת על השריר יותר מדי ובגלל זה הכאבים.
    לפחות ככה זה היה אצלי. אני לא המומחה כאן, אבל לי המליצו על תוספים טבעיים כדי לחזק את הגוף והשרירים לפני האימונים מכיוון שאני אישית לא הייתי מתאמן גדול לפני כן. עכשיו התחלתי לקחת קומפלקס דובדבן וכורכום של סולגאר. זה מחמם את השריר ומזרים לשם דם וככה בעצם מונע את הכאב לאחר אימון. יכול להיות שזה יעזור לך גם.
    תרגיש טוב. ואם הכאב מחמיר אז תבקש שיביאו לך הפנייה דחופה לרופא. זה לא הגיוני לחכות לזה חודש לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשוק - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    26/01/2014

נראה שמתחת או או אף נגרם קרע לשריר התאומים או הסולאוס
    ממליץ לטפל בזה לפני כול חזרה לפעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו