חזרה לפעילות אחרי דלקת שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לפעילות אחרי דלקת שרירים
    אלון
    21/01/2014

היי,
    אני בן 27 ונהגתי להתאמן בקביעות בחדר כושר. לצערי בחודש וחצי האחרונים לא התאמנתי בכלל בגלל דלקת בשריר הירך שעכשיו השתפרה מאוד. אני מרגיש שאני כבר יכול לחזור לאט לאט לשגרת האימונים אבל השאלה היא איך אני יכול לדאוג שלא יחזרו לי שוב דלקות מהסוג הזה? בנוסף לכאב הנוראי אני לא רוצה שוב לעשות פגרה כזו מהאימונים אז חשוב לי לוודא שזה לא יחזור..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היה שינוי באימונים לפני הדלקת?

עמי
    22/01/2014

בעצימות?באופן הביצוע של האימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדלקת בשרירים וחזרה לאימונים:

שירלי
    23/01/2014

מצטרף לשאלה ששאלו אותך - האם היה שוני במאמץ ו/או בתדירות האימונים טרום הדלקת?
    בין אם כן ובין אם לא, מציע שתחזור לשגרת האימונים בהדרגה, הוועץ במדריך שיבנה לך תכנית אימונים מסודרת ומתונה.
    כדי לנסות להמנע מדלקת כזו בעתיד אתה יכול לקחת כמוסות קומפלקס דובדבן וכורכום, יש להן אפקט אנטי דלקתי והן מסייעות למניעה ולטיפול בדלקות שנובעות מפעילות גופנית ולהיות קשוב מאד לגופך - אל תעמיס על עצמך ותתאמן בצורה סדירה ומבוקרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו