ברכיים וכפות רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיים וכפות רגליים
    שירלי
    20/02/2014

שלום ד"ר,
    אני בת 28,מתאמנת מזה כ-3 שנים: ריצה {כביש}- 5 ק"מ 3 פע" בשבוע, זומבה פעם 1 בשבוע ואימוני כח קצרים כ-30 דק"{ללא משקולות} 3 פע" בשבוע.
    לפני כ- 3 חודשים החלו כאבים עזים בכף רגל שמאל בחלוק העליון ואובחנה דלקת, הורדתי עומסים ושלבתי מנוחה. לא רק שלא חל שיפור, כיום אני סובלת מכאבים עזים גם בכף הרגל השנייה ו-2 ברכיים. כיום אני מתפקדת חלקית,לא מתאמנת בכלל, לאחר הליכה של 15 דקות הכאבים מתעצמים. טיפלתי בקרח,בכדורים, פזוטרפייה אך ללא שיפור ההגבלה והכאב נשארו כשהיה. במיפוי העצמות אובחנה עקמת קלה בגב,זהו שום ליקוי ברגליים..
    מעבר לזה סובלת גם מכאבי גב תחתון מפעם לפעם.
    מה עושים???
    אני נואשת ביותר וזקוקה לריצה כאויר לנשימה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיים וכפות רגליים

הוספת תגובה

• אין תגובה?

שירלי
    24/02/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיים וכפות רגליים - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    25/02/2014

נראה שמשהו התפספס באבחון הבעיה אצלך
    דלקת זו לא אבחנה, זו תוצאה של פתלוגיות מכניות או נוירולוגיות
    נראה שמדובר בבעיה יותר מערכתית ויש לבצע בדיקה יותר מעמיקה
    ממליץ לך להגיע לכירופרקט ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירלי
    26/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיים וכפות רגליים

שגב
    07/03/2014

לשירלי שלום.

אני לא רופא,מד"ס,או פיזיולוג.

לכן אכתוב רק מניסיוני כחובב ריצה והליכות ארוכות,בשנים האחרונות יותר ויותר רופאים(במיוחד אורתופדים)מתמחים ברפואת ספורט,חלק מקופות החולים מעסקים אורטופדים שהינם מומחי רפואת ספורט ואפילו רופאים של קבוצות כדורגל בארץ,ישנם בקופות החולים גם אורתופדים מומחים לחלקים,או אברים בגוף(כמו מומחה ברכיים מומחה כף רגל וכו').

בשנים האחרונות הגעתי לאורתופד(מומחה לרפואת ספורט) שפתר לי בעיות בברכיים ושלח אותי לאורתופד מומחה כף רגל שגילה אצלי דורבן באחת מכפות הרגלים ,המליץ לי ללכת/לרוץ עם נעל מסוימת ומנע ממני ניתוח בכף הרגל וכאבים/דלקות ברגל השניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו