שרירי הירך האחורי,העכזו והאמסטרינג.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי הירך האחורי,העכזו והאמסטרינג.
    יולי
    08/04/2008

שלום שמי רועי ואני שחקן כדוריד. לפני כ 5 שבועות נפצעתי בשריר האמסטרינג. עשיתי מר"י והתגלה כי יש דם באיזור. באותו הזמן כאב לי בשני מקומות: 1. בשריר הירך האחורי 2. בקפל העכוז (ממש מתחת ללחי הישבן). לאחר המר"י הלכתי לפיזיוטרפיסט שטיפל בי בעזרת מסאג'ים, חשמל ודיקור. לאחר זמן מה הכאב באמסטרינג פחת והמצב השתפר אך ללא שיפור בקפל העכוז. עשיתי מר"י שני והתגלה כי אין יותר דם בשריר אך ישנם נוזלים. המשכתי בפיזיוטרפיה, הפעם מסאג'ים יותר חזקים מהרגיל אך המצב לא השתפר. אני לא יכול לעשות תנועות גדולות ברגליים,ספרינטים וקפיצות. אני יכול ליישר את הרגל עד למעלה ללא כאב. הכאב בישבן לא ממש עובר. לפני שבועיים ניסיתי להתאמן ועשיתי תנועה לא נכונה והכאב בשריר האחורי חזר.
    אני כבר לא ממש יודע מה לעשות...הייתי אצל שני רופאים: האחד אומר לעשות מסאג' חזק והשני אומר חלש...
    תודה על הייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכן מורכב

ד''ר גל דובנוב-רז
    11/04/2008

אני ממליץ שספורטאי תחרותי יטופל ע"י רופא ספורט במרפאה - ולא ע"י שאלות בפורום. הבדיקה הגופנית ועיון מדוקדק בתשובות הבדיקות שנעשו מאוד חשובים. צר לי אך זה לטובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו