ברך לאחר דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברך לאחר דלקת
    יהונתן
    12/05/2014

לאחרונה הייתה לי דלקת בברך לאחר תקופה שבה הייתי רץ באיזור ה-4 פעמים בשבוע (למרות שלא ריצה יותר מידי אינטנסיבית אני חושבת אך כנראה שמספיק כדי לגרום לדלקת).
    רופא שהלכתי אליו אמר שכנראה באמת מדובר בדלקת ונתן לי משככי כאבים (משום שלא היו לו תוצאות עדכניות של בדיקות דם על מנת לתת לי תרופה אחרת ספציפית יותר).
    לאחר שבוע הדלקת עברה כמעט לחלוטין, והפסקתי להרגיש כאב בזמן הליכה מרובה או בזמן עליה במדרגות. היום כשניסיתי לרוץ הצלחתי לעשות זאת אך גם הרגשתי לחץ שקצת מצטבר בזמן הריצה באותה ברך שהייתה בה דלקת וטיפה הרמתי את עצמי כדי לתת מנוחה קטנה לברך על מנת לתת ללחץ לעבור (זה קרה מספר פעמים בזמן הריצה).
    האם זה אומר שהדלקת עדיין לא עברה במלואה? האם יש משהו כמו מגן לברך שניתן לשים בזמן הריצה עצמה? אם אני מגיע למצב שאין לי יותר לחלוטין כאב בברך וגם לא הלחץ הזה שתיארתי, האם זה אומר שכבר אין צורך יותר לשים את מגן הברך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברך לאחר דלקת

הוספת תגובה

• אני לא יודע אם זה חשוב או לא..

יהונתן
    12/05/2014

הריצה שתיארתי התבצעה על ההליכון ולא בחוץ.
    בנוסף אני מתאמן על מכשיר קרוס ושם אני לא מרגיש שום לחץ בברך ואין לי בעיה לעשות פעילות אירובית מאומצת על המכשיר.
    בנוסף, הדלקת עצמה הייתה לי קרוב יותר ל-3 שבועות עד שהיא עברה, וכשרשמתי שבוע התכוונתי מהרגע שהרופא נתן לי את משככי הכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו