סובלת כבר חודשים דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת כבר חודשים דחוף
    מיואשת
    17/05/2014

רב
    אני בת 43 סובלת כבר זמן רב מכאבים באזור הישבנים פרק ירך עד כדיי אי יכולת ללכת מעל ל10 דקות לשבת ישיבה ממושכת ושלא לדבר על עליית מדרגות מעבירים אותי מרופא אחד לשני מנסים טיפולים שונים נוגדיי דלקת זריקות קורטיזון אך ללא הועיל ראומטולוג מפנה לאורטופד אורטופד מחזיר לראומטולוג מיפוי עצמות תקין בדיקות דם תקינות ובכל זאת יש ימים שאני לא זזה .
    פניתי לרופאה פרטית אך הכל זז כל כך לאט חודש וחצי לחכות לMRI ואח"כ פיענוח 10 ימים בינתיים אני משתגעת לא ישנה טוב הפסקתי הליכות בסופו של דבר היום קיבלתי תוצאות אך לרופאה אין תורים אנא עזרתכם בפיענוח
    בגוף האיליום מימין שני מוקדי אות חריג קטנים היכולים להתאים לאיי עצם קטנים )סיגנל
    נמוך בכל המשקולים(.
    כלי דם ועצבים ראשיים החוצים את אזור הסריקה בגדר הנורמה.
    הדגמה תקינה של מפרקי ה- SIJ.
    בסריקת הרקמות הרכות השריריות בדפנות האגן יש לציין אות חריג פסי בשריר הגלוטאוס
    מקסימוס משמאל היכול להתאים לתבנית של SPRAIN. סריקה 29 ב- PD+SPIR אקסיאלי
    והסריקות השכנות. האות החריג מגיע עד לפסיה השרירית. הממצא גם מודגם בסריקה 27
    ב- STIR קורונלי.
    האם יש הסבר לסבל שלי? האם יש טיפול?שיניתי את כל אורח חיי בגלל הכאבים אינני נוסעת נסיעות ארוכות אינני הולכת לאירועים היות שאינני מסוגלת לשבת הרבה ובטח לא לנעול עקבים וצר לי שאני צריכה לשתף אפילו סקס כבר לא יכולה לעשות
    בפיזיוטרפיה ניסו חימום קירור גלי הלם אך ללא הועיל אנא עזרתכם הדחופה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת כבר חודשים דחוף

הוספת תגובה

• סובלת כבר חודשים דחוף - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    20/05/2014

שלום רב,
    בעיה שלך מורכבת, לא שגרתית ודורשת בדיקה , בירור והתייחסות בהתאם לממצאים. לא ניתן לקצר תהליך זה ולטפל בך דרך פורום.
    לשאלתך על פיענוח ה MRI - נראה שיש ממצא של דלקת או פגיעה בשריר העכוז - אין כאן ממצא מסוכן אך יש צורך כמו שאמרתי בבדיקה גופנית ובעיון בכל הממצאים בכל הבדיקות.
    במידה ולא נעשה עד כאן יש מקום גם לבדוק את עמוד השדרה , אשר יכול להיות מקור לכאבים קורנים לעכוזים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברי איתי

אילן
    23/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו