בקשה לעצה\פתרון דלקות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לעצה\פתרון דלקות!!!
    דוד
    11/04/2008

היי לכם ושבת שלום
    אני בגיל 47 מתאמן מספר שנים במכון כושר ובחודשים האחרונים בספינינג ,
    בשנתים שלוש אחרונות סבלתי שלש ארבע פעמים מדלקות בגידים כמו בשורש כף היד,במרפק,בכתף, ועכשיו עם הספינינג בברך מתחיל לי כאב שמאותת שהנה הנה דלקת בדרך...
    בילדותי הייתי רזה מאוד והמזון לא היה בשפע,וממש לא מגוון .........עד הצבא שם השתנה הכל
    איני מגזים באימונים אבל נראה לי '''''שמערכת השרירים והגידים שלי''''' דיי חלשה ואולי זקוקה לתוספים כלשהם בכדי שאוכל להתאמן בכיף כמו שאני אוהב(בעיקר עכשיו שגיליתי את הספינינג)
    מקווה שאוכל לקבל כאן מענה \ עצות \ כיוון \ פתרון למצבי, אולי בכיוון של תמיכה בזמן האימון לפניו או אחריו בתוספים או ויטמינים או מינרליים כלשהם כמו אבקת חלבון או דומיהם

אשמח ואודה לכל מענה
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לעצה\פתרון דלקות!!!

הוספת תגובה

• לא תזונה - אלא שינוי טכניקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    12/04/2008

אין אף תוסף רלוונטי שהוכח כעוזר. הסיבה לדלקות הם מאמצים החוזרים על עצמם וגורמים לחיכוך חוזר של הגיד באותו אזור - עד שנוצרת הדלקת. יתכן והראש שלך זורם בקצב גובה יותר מאשר של הגוף... הקשב לגופך והפחת פעילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו