כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    יעל
    14/04/2008

שלום,
    כבר שבוע שיש לי כאב לכל אורך ישבן אחד. אני חושבת שזה שריר שנתפס לי לאורך כל הישבן. אולי אני טועה? מה זה יכול להיות וממה זה יכול לנבוע. אמרו לי חברים שזה יכול להיות קרע בשריר. האומנם? ואם כן מה ההשלכות של זה? זה בעיקר כואב לי כשאני הולכת ברחוב. אם אני עושה אפצ'י אני גם מרגישה את הכאב (רק בשביל שתבינו למה אני מתכוונת). זה מדאיג אותי כי כבר שבוע זה לא עובר והכאבים גם לא נחלשים . יש לציין כי אני בת 25 ומתעמלת 5 פעמים בשבוע כשעה על אליפטיקל. לאיזה רופא עליי לפנות?
    האם זה יכול להיות תופעת לוואי של לפני קבלת ווסת? - שמתי לב כי לפני ווסת תמיד תפוס לי השריר שם אך זה כאב יותר חלש שעובר אחרי יומיים מקסימום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• לרופא משפחה

ד''ר גל דובנוב-רז
    23/04/2008

זו הכתובת הראשונה לכל תלונה. מה שהוא לא מצליח לבד - הוא יפנה. לעתים מדובר בחלץ על עצב מהגב התחתון הנובע מפריצת דיסק. הבדיקה הגופנית ע"י הרופא מאוד חשובה כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו