שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דור
    15/04/2008

אני בת 17. אני במשקל 56 וגובה 1.60.
    אני רוצה לשקול 50 קילו...ולא הולך לי
    ואני לא מבינה למה אני לא מצליחה לרדת במשקל.(אפילו שלוש קילו לא מצליחה לרדת).
    אני עושה ספורט תמידי כחודש וחצי.שלוש פעמים בשבוע במכון....ואני בקושי אוכלת...אני מדלגת הרבה על ארוחות,ואין מצב שאני אוכל משהו משמין כמו שוקולדים,חטיפים,עוגות...רק מים אני שותה!!אפילו לא משהו מוגז..עברתי לסוכרזית מסוכר!
    אני אוכלת קוטג' 3% ,לחם קל בבוקר..וסלט בצהרים..לפעמים קצת אורז...
    ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת במשקל!!!!אני לא אוכלת בכלל הרבה קלוריות...ואחרי חודש וחצי חייבים לראות תוצאות,במיוחד אחרי שאני לא אוכלת הרבה...אוף נמאס לי להרגיש את הבטן שיוצאת החוצה! והטוסיק גדול מידיי,למה אני לא רואה תוצאות?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• את נמצאת על מדרון חלקלק

ד''ר גל דובנוב-רז
    23/04/2008

דברי עם אמא. את נמצאת בכיוון מסוכן של הפרעת אכילה, ועם רקע גנטי לא נכון את עלולה אכן להגיע לשם. מי הכניס לך לראש 50 ק"ג? אני מציע שתדברי עם אמא, שתגשו לרופא הילדים אולי ושיסביר לך קצת על הרגלי אורח חיים בריא, שיוודא שאין מדובר בהפרעת אכילה הממשמשת ובאה - ואם באמת יש צורך אמיתי שלך לרדת במשקל - גשו לדיאטנית שתעזור לך קצת. שוב אחדד - את מסתכנת מאוד - וכדאי שתקבלי עזרה לפני שיהיה מאוחר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו