עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בן
    15/04/2008

אני בן 22 וסובל מכאבי גב עוד מהצבא גילו אצלי בלטים בגב תחתון,הגב קצת היה יותר טוב מאז שהשתחררתי,החלטתי להירשם לחדר כושר !!!

אני מתאמן חודש וחצי ולפני יומיים הכאבים של אז חזרו לי , הייתי מאוד רוצה לדעת אם זה קשור לחדר כושר?.. אם מותר לי בכלל חדר כושר?..

ומה לעשות בכאבים של הגב התחתון !..?.

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• קשה לומר

ד''ר גל דובנוב-רז
    23/04/2008

חסרים הרבה פרטים - מה זה "בלטים" - דיסק? יש לכולם. היכן הכאב, מה התרגילים בחדר הכושר - מסילה? משקולות? מכשירים? וכו'. נראה כי הקרבה בין חזרת הכאבים לבין האימונים מצביעה שאכן זה קשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה .המשך בן

בן
    24/04/2008

הכאבים בדרך כלל בצד ימין של הגב בתחתון , עם הקרנה קצת לטוסיק , אני עושה הכל בחדר כושר אני משלב אירובי משקולות חופשי ומכשירים.!! והשאלה רק אם החדר כושר יכול להחמיר תמצב ..????. עש כאלה האומרים שזה יכול רק לעזור ולחזק תשרירים ואני התייצב הרבה יותר טוב !!.??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    01/05/2008

כדי לראות היכן בדיוק בטוסיק ואם זה עצב או שריר/גיד. לרוב פיזיותרפסט יוכל לסייע בהדגמת טוחי התנועה הנכונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו