מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובה נעצראיתי28/04/2008
שלום שמי הוא איתי ואני נער בן 16. בקיץ שעבר התאמנתי במכון כושר במשך חודשיים וקצת הייתי הולך על הליכון כ60 דקות ועוד 10 דקות רוכב על אופניים.לאחר מכן הייתי עושה אימון משקולות ארוך ואינטנסיבי שבו הייתי מרים משקלות כבדות יותר ממה שצריך לדוגמה במקום 16קילו 30 קילו והייתי עושה חזרות כ100 ללא סטים.בזמן האימון הייתי בן 15 ממש התחלת גיל 15
מאז הפסקת האימון במכון השרירים שלי נהיו מאוד רכים כמו גבינה עד כדי כך שאני לא יכול אפילו לרכב על אופניים כי זה ממש קשה לי לדווש. הייתי אצל רופא שאבחנתו הייתה שאין לי כלום נתן לי פיזיותרפיה עם תרגילים לבית לעשות. יש לי כמו כן קיפוזיס קלה מגיל 14.
יש לי כאבים בג ככל הנראה מהעומס יתר ורציתי לשאול את השאלה העיקרית האם הגובה שלי יכול היה להיעצר אגב הפעילות של המשקולות במכון הכושר? אני עשיתי כמו גן צילום רנטגן שלילי והנה אבחנת האורטופד:
ממצאים בבדיקה : רגישות בגב עליון תנועות מוגבלת עקב כאבים 90 מעלות SLR דו צדדית כח גס תחושה והחזרים תקינים
אבחנה משוערת:
BACKACHE
האם הסחוסים שלי והמפרקים שלי נפגעו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גובה נעצר
איתי28/04/2008שלום שמי הוא איתי ואני נער בן 16. בקיץ שעבר התאמנתי במכון כושר במשך חודשיים וקצת הייתי הולך על הליכון כ60 דקות ועוד 10 דקות רוכב על אופניים.לאחר מכן הייתי עושה אימון משקולות ארוך ואינטנסיבי שבו הייתי מרים משקלות כבדות יותר ממה שצריך לדוגמה במקום 16קילו 30 קילו והייתי עושה חזרות כ100 ללא סטים.בזמן האימון הייתי בן 15 ממש התחלת גיל 15
מאז הפסקת האימון במכון השרירים שלי נהיו מאוד רכים כמו גבינה עד כדי כך שאני לא יכול אפילו לרכב על אופניים כי זה ממש קשה לי לדווש. הייתי אצל רופא שאבחנתו הייתה שאין לי כלום נתן לי פיזיותרפיה עם תרגילים לבית לעשות. יש לי כמו כן קיפוזיס קלה מגיל 14.
יש לי כאבים בג ככל הנראה מהעומס יתר ורציתי לשאול את השאלה העיקרית האם הגובה שלי יכול היה להיעצר אגב הפעילות של המשקולות במכון הכושר? אני עשיתי כמו גן צילום רנטגן שלילי והנה אבחנת האורטופד:
ממצאים בבדיקה : רגישות בגב עליון תנועות מוגבלת עקב כאבים 90 מעלות SLR דו צדדית כח גס תחושה והחזרים תקינים
אבחנה משוערת:
BACKACHE
האם הסחוסים שלי והמפרקים שלי נפגעו ?קודם כל תודה על התשובה המפורטת אני מודה לך מקרב לב.
שנית איפה היא הלינקה שלך? ובקשר לגובה של ההורים שלי אמא שלי היא 164-165
אבא שלי הוא מטר 62 מ63 .
עכשיו אני הגובה שלי מאז גיל 15 שבו אני בטוח שדי גבהתי הוא 181 מגיל 16 אני לא גובהה.
בצילומי רנגטן של הגב והצוואר שלי לא מצאו כלום בקיצור מהי דעתך ואיך אוכל בוודאות לדעת שהוגבה שלי לא נעצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגובה לא נפגע
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/05/2008גובה לא נפגע מחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?