אימון על בסיס דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון על בסיס דופק
    עמיר
    11/05/2008

שאלה למומחים כיצד לתכנן אימונים לשיפור כושר גופני על בסיס דופק. בעבר עסקתי בספורט ועד לפני 4 שנים עשיתי ארגומטריה כל שנה לחידוש האישור לעסוק בספורט תחרותי. בגלל פחדים לאחר הפסקת עישון ועליה במשקל אני מעוניין לחזור לכושר.לחץ דם אשר אני מודד אחת לחצי שנה מוערך על ידי הרופא הכללי כתקין. כללית אני 187 ס"מ,129 ק"ג בן 52 ואני מתכנן פעילות יומית על אליפטיקל. מה המלצותיכם לדופק,זמן ותדירות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון על בסיס דופק

הוספת תגובה

• לאט לאט

ד''ר גל דובנוב-רז
    12/05/2008

אל תתכנן לקפוץ לפעילות יומית עדיין... תיכנס בהדרגה. זה ימנע כיווצים מיותרים, כאבים, ופציעות משימוש יתר. נסה קודם את התנועה של האליפטיקל למשך מספר דקות -התחל באימונים של 10-15 דקות, 2-3 פעמים בשבוע. ראה שזה מתאים לך. דופק מטרה סביב 90 הוא מקום טוב להתחיל - אך כמובן שצריך לשנות את התכנית לפי התקדמותך. הוסף מספר דקות כל שבוע-שבועיים. אל תתחיל יותר מדי פעמים או מהר מדי - עלולים להופיע כאבים פרקים מיותרים שישביתו אותך לזמן מה. חבל. start low - go slow .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו