בדיקת מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מאמץ
    שי
    13/05/2008

שלום אני בן 36, לאחרונה עברתי אקו לב ובדיקת מאמץ. אני מתעסק ספורט הרבה שנים אני ומחשיב עצמי בכושר טוב. ניגשתי לבדיקה מלחצים שכנראה נובעים מדרכי עיכול עליונות.
    לאחר הבדיקות הרופא אמר לי שיש לי אי ספיקה קלה אאורטלית ומטראלית. בסולם ברוס הגעתי עד לשלב חמש ההפסקה היתה מיוזמתו . הרופא אמר לי שהוא לא ממליץ לי להרים משקולות מאחר והשרירים מפרישים חומר מסויים ( לא אמר לי איזה חומר) שמכביד על הלב. שאלתי היא מה החומר הזה ומה באמת עליי לעשות? ספורט זה החיים שלי מאימון משקולות ועד קיקבוקס. אני די במצב של אי וודאות אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מאמץ

הוספת תגובה

• נוגד מעט את עמדת AHA...

ד''ר גל דובנוב-רז
    16/05/2008

זה ההבדל העיקרי בין רופאי ספורט לרופאים המקצועיים. אני אחפש דרכים כיצד תוכל להמשיך לבצע את הספורט שאתה אוהב - ולרוב הרופא המקצועי ינסה להניא אותך מכך. עמדת איגוד הלב האמריקאי (AHA) - אשר עודכנה באוגוסט 2007 - היא כי אימוני כוח חשובים למניעה לטיפול במחלות לב. מדובר באימון ה"רגיל" המוכר - 2-3 פעמים בשבוע, עבודה מאוזנת על כל קבוצות השרירים הגדולות, 8-15 חזרות, 1-3 סטים בכל תרגיל. רוב הסיכוי כי אתה יכול להמשיך להנות הן מחדר הכושר והן מהקיקבוקסינג. ליעוץ מפורט יותר צריך לראות בדיוק מה נפח האימונים שלך ומאיזה סוג, מה יש בבדיקה גופנית, ומה יש באקו. מה שכן - בגיל 36 אולי רק תוודא שאתה עובד נכון בחדר הכושר - חימום, תנועות איטיות, טווח תנועה מלא וזויות נכונות. לגבי קיקבוקס - אל תשכח שכל הכוח בא מהמותן... תהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שי
    18/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו