Hydroxycut

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Hydroxycut
    אור
    23/05/2008

שלום רב,

אני בן 28, גובה 1.77 משקל 88 ק"ג. למרות שאני מקפיד להתאמן (בעיקר אירובי 3 פעמים בשבוע) ומשתדל לאכול נכון, אני מתקשה מאוד לשרוף שומן ולרדת במשקל. אציין גם שבמסגרת בדיקות גופניות שעשיתי התברר שהמטבוליזם הטבעי שלי יחסית נמוך.
    הייתי מעוניין להשתמש במינון נמוך של שורפי שומן ולראות האם תהיה לכך השפעה מועילה. באופן כללי תופסי מזון זה משהו שאני מנסה להימנע ממנו, אני לא הטיפוס שמחפש חיים קלים או קיצורי דרך, אבל אחרי תקופה ארוכה של פעילות גופנית ואכילה נכונה אני חושב שיש מקום לנסות להיעזר בתוסף שיעזור בשריפת השומן.
    האם תוכלו להמליץ על סוג מסוים ו/או אופן צריכה שיהיה נכון?

בברכה,
    אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Hydroxycut

הוספת תגובה

• בשום פנים ואופן!! החומר מסוכן

ד''ר גל דובנוב-רז
    29/05/2008

הדרך היחידה להוציא אנרגיה היא פעילות גופנית.צר לי..
    "שריפת השומנים" הזו אינה פועלת במציאות. הידרוקסיקט בעל מספר תופעות לוואי והינו חומר מסוכן. הזהר משלרטנים אשר רוצים את כספך, ומוכנים לסכן אותך לשם כך. תזונה נבונה, ירקות ופירות ודגנים מלאים, ופעילות גופנית פשוטה - אפילו הליכה - הן הדרך היחידה לירידה במשקל וכן לתוספת בריאות גם ללא ירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו