דופק אירובי כאשר לוקחים סלאו דרלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק אירובי כאשר לוקחים סלאו דרלין
    איריס
    24/05/2008

שלום,
    אני לוקחת באופן קבוע סלו דרלין במינון של 160 מ"ג בגלל מיגרנות.
    כיצד אפשר לדעת מה תחום הדופק לשריפת שומנים כשאר לוקחים דרלין? דופק מנוחה שלי הוא 85 וכאשר אני הולכת על ההליכון במהירות 6.5 אני מגיעה לדופק של 115. אני בת 46.
    אשמח לקבל התייחסות.
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ברור אם יש "דופק שריפת שומנים"..

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    29/05/2008

כעקרון, השימוש בדרלין מונע את היכולת להתיחס לדופק בעת ממאץ. עם זאת - דופק מנוחה של 85 מעיד כי התרופה אינה ממש מעכבת את קצב הלב. ניתן להתאמן על דרלין - צריך ללכת בקצב אשר הינו "קשה במקצת", וניתן להגביר את המהירות/שיפוע ככל שאת מתרגלת למאמץ. עזבי את הדופק ואת הפנטזיה של "דופק שריפת שומנים". יותר מאמץ = יותר אנרגיה נצרכת. זה הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלו דרלין למיגרנה?

צחי לאור
    18/06/2008

שלום איריס,
    אצלי יש בעיה מעניינת שאני חוטף מיגרנה לעתים לאחר מאמץ בחדר-כושר. אשמח ללמוד ממך על השפעת הסלו דרלין על המיגרנה והאימון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו