ספורט מתאים לבעיות גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט מתאים לבעיות גב
    הדר
    04/06/2008

אני בת 24 עם שתי פריצות דיסק בגב התחתון מזה כמה חודשים. סה"כ התפקוד שלי רגיל מלבד כאבים לפעמים בהליכה (בעיקר בעליות/ירידות והליכות מממושכות) ולא פעם מתעוררת עם כאבי גב קלים שחולפים בד"כ במהלך היום.
    יש לי עודף משקל די משמעותי ואני רוצה להתחיל פעילות גופנית- גם כדי קצת לרדת במשקל וגם כדי לצאת מאורח החיים הרבצני שלי.
    הבעיה היא שאני לא כל כך יודעת מהן הפעילויות שמתאימות לי בגלל הגב. אני מפחדת לעשות לעצמי נזקים.
    כרגע אני הולכת מידי פעם לשיעורי פילאטיס אבל מרגישה שאני רוצה גם משהו קצת יותר אירובי או קצבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט מתאים לבעיות גב

הוספת תגובה

• איך שאת מרגישה

ד''ר גל דובנוב-רז
    05/06/2008

הפילטיס חשוב לך מאוד - חיזוק שרירי הליבה התומכים בעמוד השדרה. אם תבואי יותר לשיעורים ולא "מדי פעם" ותבקשי מהמדריך - אני בטוח שתוכלי לבצע אימון מאומץ בהחלט. פעילויות אחרות - אופניים, שחיה, או המכשיר האליפטי - נסי והרגישי איך זה עליך. קחי בחשבון שההוצאה אנרגטית בשחיה תהיה לרוב נמוכה בהרבה משאר הפעילויות האירוביות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו