פעילות גופנית ב-HMS + CRPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית ב-HMS + CRPS
    לי
    10/06/2008

אני בת 19, אובחנתי בגיל 13 עם CRPS ביד ימין (מטראומה מינורית - קליק במרפק) וגם עם HMS בידיים ורגליים וכתף וטופלתי במשך 5 שנים בביופידבק, ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה.
    לפני המחלה עשיתי ספורט מספר פעמים בשבוע, בעיקר שחייה וריקוד.
    במהלך השנים ניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית בחדרי כושר ומועדונים ותמיד זה נקטע עם כאבים לאחר זמן קצר. אני מאד רוצה לעשות ספורט שמתאים לי ומחפשת מסגרת נכונה, אולי אימון כושר במסגרת מרפאה/בית חולים או ע"י מישהי עם רקע בפיזיותרפיה. אני סטודנטית בחיפה ומגיעה למרכז הארץ לסופי שבוע ארוכים.
    תודה רבה מראש, מתגעגעת לספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית ב-HMS + CRPS

הוספת תגובה

• התשובה ברורה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    15/06/2008

ביח דעם הפיזיותרפיסט, תמצאו פעילות שאינה מכאיבה. לא תארת מה ניסית. שחיה, אופנים, קפוארה - אין גבול לדמיון...מיקומך הגאוגרפי קצת מפריע לשלבך בתכנית אצלנו אולם בהחלט ניתן לתת יעוץ ולהפגש מדי פעם לפי ההתקדמות. שבתסמונת CRPS לרוב מסתייעם בטיפול גם ברופאי כאב - לרוב מדובר במרדימים, ויתכן ולרפואה המשלימה יש מה להציע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו