לאחר microfracture surgery בברך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר microfracture surgery בברך.
    אלון
    28/06/2008

לפני שבועיים ביצעתי ארטרוסקופיה .בעקבות ת"ד וחבלה בברך לאחר היתאוששות אמר לי המנתח כי ביצע לי Microfracture surgery. וזאת עקב נזק לסחוס .לפי הרשומים הנזק הינו בקוטר 0.5*0.5 ס"מ. הדיאגנוזה של הרופא הינה:cartilage damage to femoral groove(ob3 &mfc(gr4 0.5*0.5 c"m small medial plica. אין כמעט מידע על נושא זה בעברית.אני בן 31 אוהב ספורט ,מה זמן ההחלמה ?מה סיכויי ההחלמה. לציין כי הרופא אמר שאזור זה נושא משקל. לפי מה שהרופא רשם דרגת החומרה היא 4 בשל הנזק העמוק של הסחוס. האם נזק זה יכול להשפיע עלי בעתיד הלא רחוק מביוון שאני משרת ביחידה מיוחדת של המשטרה ועיקר עיסוקי הוא פעילות מאומצת. בתודה מראש אריק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר microfracture surgery בברך.

הוספת תגובה

• האם הומלץ שיקום?

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    02/07/2008

לאור התאור שלך - הן לגבי הנזק הרב יחסית והן לגבי הדרישות שלך מהברך - האם לא דיברו איתך לאחר הניתוח על שיקום? האם ניתנו אי אילו הגבלות לפעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו