כאבי גדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גדילה
    אדיר
    13/07/2008

שלום,יש לי בעיה מתחת לברך שמאל ואמרו לי שזה כאבי גדילה וכשאני משחק כדורגל נורא כואבת הרגל ואני נאלץ לפרוש מהמשחק רציתי לדעת מה אפשר לטפל בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גדילה

הוספת תגובה

• ברך אחת זה סיפור אחר

ד''ר גל דובנוב-רז
    17/07/2008

לרוב כאבי גדילה יהיהו דו צדדיים. אם יש כאבים בברך אחת, מעניין אותנו לדעת אם היתה חבלה או תנועה חדה כלשהי, כמה זמן כבר קיים הכאב, מה מחמיר אותו , ואם יש מעידות או נעילות של הברך. בנוסף - הבדיקה הגופנית חשובה מאוד, ולכן מומלץ לפנות לרופא המשפחה/אורתופד או רופא ספורט לשם המשך בירור לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גדילה המשך...

אדיר
    25/07/2008

הכאב התחיל מספטמבר 2007 הכאב מופיע רק כשאני משחק כדורגל וזה רק מתחת לברך שמאל ויש שם דלקת אז רציתי לדעת מה אפשר לטפל כי אני לא מצליח לשחק כדורגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך בדיקה וצילום

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    27/07/2008

לרוב, תלונות של ברך אחת בלבד מחייבות התיחסות קצת יותר מעמיקה מאשר כאבים דו צדדיים, וקשה לענות על כך בפורום. בנוסף לשמיעת הסיפור, צריך בדיקה וצילומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו