חייבת עזרה בדחיפות חשוב ביותר!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה בדחיפות חשוב ביותר!!
    בת חן
    16/07/2008

שלום לכולם! אני צריכה את עזרת המו מחים.... אני מנויה בקנטרי קלאב ועושה ספינינג בקביעות כמה פעמים בשבוע במשך שנה וחצי .... לאחרונה הנהלת הקנטרי התחלפה והמנהל החדש החליט שכדי לעשות לעצמו פרסום יותר טוב הוא יעביר את חדר הספינינג לחדר חיצוני שקיר אחד שלו פונה לתוך הקנטרי וקירותיו האחרים פונים החוצה . מה הבעיה? הקירות עשויים זכוכית אטומה ואין חלונות אפילו לא אחד בכדי שאנשים מבחוץ יוכלו לראות כמה "יפה" נראה החדר ספיניינג מבחוץ הבעיה היא שיש מזגן קטן שלא מועיל בכלום ואנחנו קבוצה של 30 איש בערך ואנחנו פשוט נחנקים למוות , אין תחלופה של אוויר בקיץ אנחנו מתים מחום וממש מתקשים לנשום ונאלצים להריח את הזיעה של כל יושבי החדר ובחורף החדר מתמלא אדים , בקיצור תת תנאים דיברנו עם המנהל עשרות פעמים והוא פשוט מסלק אותנו או מנפנף אותנו ... אנחנו רוצים לפנות למערכת העיתון ולמשרד הבריאות ולכן אני צריכה את עזרתכם ... אני מבקשת שקודם כל תחוו דיעה מקצועית ותסבירו לי מדוע והאם יש הצדקה לטיעונים שלנו מעבר לסתם תחושה לא נעימה , האם יש משהו בחוק שלצידנו מהבחינה הזאת והאם יש לכם הצעה לאיך ניתן וממי ניתן להשיג תמיכה לפני שאנחנו פונים למשרד הבריאות ולעיתון ובקיצור כל פיסת מידע או מקור שיעזור לנו ... תודה רבה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין עדויות רפואיות מדעיות...

ד''ר גל דובנוב-רז
    17/07/2008

צר לי... בהצלחה. העיקר להמשיך להיות פעילים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו