בדיקת מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מאמץ
    אורן
    04/08/2008

בבדיקת מאמץ שעשיתי אובחנה עלייה בלחץ הדם הנמוך במהלך הבדיקה, ככל שהמאמץ עולה. הרופא אמר שאני צריך להמשיך להיות תחת מעקב לחץ דם. הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של העלייה בלחץ הנמוך, וכמו כן האם יכולות להיות מגבלות על האימונים או על המטרות שלי. יש לציין שאני מתאמן למרתון+טריאטלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מאמץ

הוספת תגובה

• מספרים

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    06/08/2008

אנא פרט את המספרים של לחצי הדם במנוחה ובמאמץ. לרוב ל"ד הדיאסטולי אמור לרדת מעט במאמץ, אך בוא נראה בדיוק באילו ערכים מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המספרים.

אורן
    06/08/2008

שלום נעמה. לח"ד במנוחה 120/70 לח"ד במאמץ של 160 דופק 150/90 - 140. אני מבין שהלחץ הגבוה אמור לעלות עם המאמץ, אבל הלחץ הנמוך אמור להישאר קבוע. הייתי רוצה לדעת למה? וכמו כן מה משמעות העלייה של שני הלחצים, ולאיזה מגבלות היא עלולה ליצור גם במטרות וגם בתוכנית האימון. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אבל

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    12/08/2008

בהנחה והמספרים נכונים (עגולים מאוד - האם זה מכשיר אוטומטי או בדיקה ידנית?) אין הרבה מה לעשות, לעט לקחת בחשבון שלעתים הסיכון מוגבר לפתח יתר לחץ דם בעתיד. האם יש סיפור משפחתי? בכל אופן, יש להקפיד על אכילת ירקות ופירות, הפחתת שומן, פחמימות פשוטות ומלח בתזונה - ולבצע פעילות גופנית סדירה.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו