נתפסו לי השרירים ברגליים עקב ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתפסו לי השרירים ברגליים עקב ריצה
    יואב
    04/09/2008

עקב מירוץ לילה לבן , הרגליים כואבות לי אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה ברגל , אבל מדובר על החלק של הירכך מאחורה, בשתי הרגליים ... מיום ראשון, אומנם יש הקלה אבל עדיין תפוס מאחורה אני מרגיש קשה ותפוס , שאלות, 1. אילו תרגילים מומלצים לי לשחורור? 2. האם לרוץ , או להמתין כמה ימים (לא רצתי אחרי המירוץ) , ואם לרוץ ף אז מעט או ייותר (תכננתי ארוכה ביום שישי של שעה ) 3. האם זה בגלל שלא עשיתי מתיחות או חימום מסםיק? וגם לא עשיתי שחרור - כי אני לא יודע איך עושים שחרור בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זהירות מונעת אסון

ד''ר גל דובנוב-רז
    04/09/2008

כאבי השרירים, שאלותיך הרבות וביטויים כגון "אני לא יודע איך עושים שחרור" מעידים על חוסר קל בידע. לרוב מי שרץ מירוצים מסוג זה כדאי שיתאמן במסגרת מועדון, שם לפחות חלק מהדברים המאמן מלמד. לשאלתך - יחלוף, אם עדיין כואב, אפשר מעט קומפרסים חמים או נוגדי כאבים. אפשר לרוץ/ ללכת - אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני ארוץ מחר קל , שאלה - יש

דוד
    04/09/2008

בפורום תרגילי שחרור ומתיחות לפני ריצה? אם הייתי עושה כראוי, האם לדעתך לא הייתי תפוס כ"כ? להזכירך מדובר רק על 10 ק"מ בקצב קל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין דרך למנוע

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/09/2008

נבדק ונחקר - תרגילי מתיחות לא עוזרים לכאבים אלו.. אל תתיסר מצפונית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,

יואב
    05/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו