כאב בצד הברך - לא באמצע אלא מעט בצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד הברך - לא באמצע אלא מעט בצד
    יואב
    05/09/2008

כאב בצד הברך - לא באמצע הברך - פעם ראשונה שכואב לי האיזור הזה - גם אני רצתי במירוץ הלילה, ויש לי כאב פעם ראשונה שאני מרגיש אותו (המירוץ היה ביום ראשון בלילה, והרגשתי אותו ביום רביעי בלילה) הכאב בברך , אבל לא באיזור המרכז של הברך, אלא מעט ימינה , הכאב הוא רק שנוגעים באיזור הזה ואז כואב זה פעם ראשונה - אומנם הייתי רץ הרבה בעבר , וזו הפעם הראשונה שאני מרגיש את זה , מה אומר הכאב הזה? איך מתגברים? האם להמשיך לרוץ? לעשות מתיחות ואז לרוץ? מיום רביעי בלילה לא רצתי נ.ב לא עשיתי חימום ומתיחות כי חשבתי שהמירוץ יהיה קל לי ... כדאי לקרר את האיזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא אמרת איזה צד של הברך

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    06/09/2008

חיצוני או פנימי. כעקרון, יתכן ומדובר בגירוי ודלקת קלה. מתיחות חימומים וקירורים כבר פחות רלונטיים כרגע. אפשר לבקש מרופא המשפחה נוגדי דלקת לכשבוע ימים, זה יחלוף עם המנוחה. חשוב לא להתגרות בכאב, כדי שלא יתפתח לדלקת חמורה יותר. אז הטיפול ממושך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הכאב - חיצוני - אני מרגיש

רביד
    07/09/2008

כאב שאני נוגע - הכאב בצד ימין וחיצוני האם אני חייב נוגדי דלקת? או יכול בלי? מתי אפשר לרוץ? והאם אפשר לשחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף לנוח קצת

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    07/09/2008

כדי של איחמיר - אז הטיפול ארוך יותר. אפשר לרוץ/לשחות כל עוד לא כואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, צריך למשש את האיזור הכואב?

רביד
    07/09/2008

ואז לחכות שבוע אחרי חלוף הכאב? האם זה נקרא: Iliotibial band ? (שאלה טכנית - למה הכאב פרץ רק 3 ימים לאחר תום הריצה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו