ארטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארטרוסקופיה
    שלום
    09/09/2008

לפני 5 חודשים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך. בניתוח התגלה שיש קרע חלקי ב-acl ו-pcl קשה לבדוק לפי בדיקה קלינית בהרדמה יש קרע,בניתוח עשו שטיפה של הברך. אין לי עדיין יישור מלא של הברך האם זה צריך להיות ככה?כאשר אני שם את שני הרגליים יישרות על הרצפה ברך שמאל לא מתיישרת עד הסוף. כאשר אני לוחץ בכדי להוריד את הברך למטה אני מרגיש שמשהו תקוע ולא נותן לי להוריד עד הסוף. האם זה בגלל שהשרירים עדיין מדולדלים? האם מתיחות יכולות לעזור?אם כן אילו מתיחות? אילו תרגילים אני יכול לעשות בכדי לחזק את שריר הארבע ראשי? אני רוכב על אופניים כל יום,האם אני יכול לחזור לעשות פעילות ספוריטבית חוץ מאופניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארטרוסקופיה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

ד''ר גל דובנוב-רז
    09/09/2008

טווח התנועה חייב להיות זהה בשתי הרגליים לכן יש צורך לבצע תרגילי פיזיותרפיה. גש לפיזיותרפיסט אשר יתאים לך תרגילם ספציפיים. דווקא באופניים אין יישור של הרגל ויתכן וזו הסיבה בגללה לא הגעת ליישור מלא. הליכה וריצה - יכולות מאוד לעזור אך יש צורך להבדק ע"י הפיזיותרפיסט בהקדם בכל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו