כאבים בקרסול לאחר חשש לשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקרסול לאחר חשש לשבר
    ניתאי
    14/09/2008

אהלן שמי ניתאי, אני בן 14.5, משחק כדורסל בחודש ינואר בערך עברתי נקע בקרסול, עם חשש לשבר.. הייתי על קביים כחודש וחצי, לאחר מכן עברתי בערך 2 סטים של פיזיותרפיות בחודש האחרון החלו לחזור לי כאבים רציניים בקרסול, של אי יציבות וכאילו כף הרגל מתחלקת לשני חלקים, עם כאבים הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לצילום STRESS, ואמר שאם תתגלה אי יציבות לדעתו הוא ממליץ לי לעבור ניתוח, חוצמזה שכחתי לשאול אותו פרטים לגבי הניתוח האם זהו ניתוח שחזור רצועות קרסול? או משהו אחר? האם אתה ממליץ על טיפול נוסף? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה ופיזיותרפיה

ד''ר גל דובנוב-רז
    17/09/2008

לא ציינת מתי חזרת להתאמן בטווח הזמן הזה, ומה כללו הקורסים של הפיזיותרפיה. נקעים חוזרים נפוצים בכדורסל, ולכן חשוב מאוד לאחר נקע ראשון כבר לבצע תרגילי פיזיותרפיה כדי לשפר את השליטה על מפרק הקרסול. כעקרון, לאחר טיפולים נכונים (ותירגולים בבית!!) - אם עדיין יש אי יצבות - גש לאורתופד המתמחה בכף רגל לייעוץ. אכן, אם בעת צילום מתגלה כי הקרסול נע יותר מהצפוי, יתכן ויש צורך בניתוח לתיקון הרצועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו