משקולות בזמן הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות בזמן הליכה
    מחפשת תשובה
    18/09/2008

קודם כל תודה מראש למשיבים אני בת 26, בריאה עפ"ר, אומנם שוקלת 95 קילו (לאחר ירידה של 11 קילו....) 1.65. לאחרונה מצאתי שותפה להליכה של כ6 קילומטר במשך שעה שטוענת שההליכה בחוף על החול ולא בטיילת המרוצפת טובה יותר לספורט ולברכיים/רגליים, השאלה הראשונה היא האם זה נכון? אני מרגישה שזה יותר קשה ללכת בחול השאלה היא האם זה באמת עדיף מבחינות אחרות. אנחנו הולכות כ3 שבועות והייתי רוצה להוסיף משקולות שקניתי בעבר (1.5 כל אחת) להליכה, האם כדאי בכלל במשקל שלי לקחת משקולות או שרצוי להמשיך ולהוריד במסת המשקל עוד ורק אז להוסיף משקולות. בעבר התאמנתי בחדר כושר היה מאמן שהציע לי לשלב משוקלות ומאמן אחר פסל זאת בטענה שאני שמנה מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות בזמן הליכה

הוספת תגובה

• תלוי

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    25/09/2008

הליכה בחול קשה יותר ויש בה יתור הוצאה אנרגטית. המשטח הבלתי יציב מעט, תורם גם לאימון תחושת מנח הגוף במרחב וצפוי להפחית נפילות. עם זאת - יש סכנה מוגברת קצת לנקע או לדלקות - ההקפידו ללכת בשני הכיוונים, כדי שלא תהיה רגל אחת נמוכה יותר כל הזמן.. ואפשר בהחלט להוסיף משקולות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת.

מחפשת תשובה
    27/09/2008

אנחנו הולכות כמובן בשני הכיוונים כדי שנחזור לנקודת המוצא שהיא הרכב.. באילו דלקות מדובר? דלקות שרירים? ובתוגבה לתשובתך אני שמחה שניתן ואולי אף רצוי להוסיף משקולות... שנה טובה.. ובריאה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות גידים

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    27/09/2008

תהנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו