שאלה בנוגע לאבקות חלבון וכו'.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאבקות חלבון וכו'.
    אריק
    22/09/2008

קודם כל שלום ובוקר טוב (: הייתי מתאמן פעם עם אבקות חלבון, כעת אני רוצה לחזור להתאמן רק בלי אבקות. ממה שאני זוכר, לאחר האימון יש כ45 דקות של "חלון הזדמנויות" בו כדאי לאכול. אם אני מוותר על האבקות, מה כדאי לאכול במקומן לאחר האימון? האם יש מאכל פרקטי הכולל חלבון מהיר מספיק ולא מתועש שאפשר לקחת איתי לחדר הכושר ולאכול? ובנוסף משהו במקום ה60 גרם סוכר ענבים שהייתי אוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אריק
    22/09/2008

האם אבקות חלבון מזיקות בכל דרך שהיא?? (אם נלקחות במינון של כ25-30 גרם חלבון מיד לאחר אימון בתוספת של 60 גרם סוכר ענבים). בנוסף , האם התוסף קריאטין פוגע בגוף בכל דרך שהיא?. תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מזיק

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    25/09/2008

אבקות או קריאטין.
    כמובן בתנאי שלוקחים נכון ולא מגזימים. מזיק רק לכיס וקרוב לוודאי מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאי שיש

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    25/09/2008

שתי פרוסת לחם לבן - אינדקס גליקמי גבוה וטוב לסיום האימון. תוספת חלבון גם היא עוזרת, אך רוב מקורות החלבון באוכל (קוטג', טונה) מתפרקים לאט יחסית ולא נותנים בדיוק את אותו אפקט כמו האבקה. אפשר לקבל עוד מידע בשיחה מפורטת יותר עם תזונאית ספורט. נזכיר כי עם תזונה נכונה לא צריך תוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' נעמה

שירין
    01/10/2008

אם יורשה לי לשאול - מדוע את ממליצה על אכילת לחם לבן ? הרי כולם אומרים שהוא לא בריא ועדיף לאכול לחם מקמח מלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי אימון - זה עולם אחר

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    01/10/2008

לאחר אימון כוח צריך דווקא לאכול פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה, כדי להעלות את רמת האינסולין מהר לשם גירוי לבניין השריר והפסקת התהליך הקטבולי שמתרחש בסטרס. בשאר היממה - כמובן דגנים מלאים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו