בנוגע לבקע בשריר הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לבקע בשריר הבטן
    מאיה
    25/09/2008

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים, שמאז בשלה אני סובלת מכאבים בבטן התחתנה קרוב למפסעה, בשני הצדדים. לאחר תלאות רבות, וביקורי במרפאות חוץ למינהן, בדיקת הCT הראתה כי אין כלום, ואילו אלוטראסנדהראה שיש לי בקע בשני הצדדים. בשבוע הבא הייתי אומרה להינתח, אך אתמול החליט המנתח כי מאחר והוא לא מרגיש כעת את השבר במישוש חיצוני, הוא חושב שנדחה את הניתוח ושאגש בינתיים למרפאת ספורט, שם יש להם טיפולים מיוחדים. נלחצתי לשמוע שמדובר בזריקות וכ', בייחוד שהוא אמר שאם זה לא יעזור נפנה לניתוח. אז למה לסבול כפול? בכל מקרה, רציתי לברר: אם יש לי הפרעת אכילה ברקע, והייתי נוטלת תקופות ארוכות משלשלים, ומקיאה האם יכוללהיות לזה קשר? הענין הוא שכל השנה וחצי האחרונות בהן אני בביקורת שיקרתי שאין לי עצירות ולא הקאות ולא כלום.. פשוט אף אחד בחיי כמעט לא יודע על זה ופחדתי שזה יוודע למשפחתי.. כעת אני מרגישה שאני מסתבכת, אשמח מאד לשמוע מה דעתכם.. כי אני מניחה שגם במרפאת ספורט אני לא אעיז לספר על הפרעת האכילה שלי.. ואני פוחדת לקבל טיפול לא מתאים.. בככל, האם נראה לכם שמרפאת ספורט עשויה להועיל לי? אשמח לתשובתכם, מאיה המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לבקע בשריר הבטן

הוספת תגובה

• קצת מסובך מדי לפורום

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    27/09/2008

מציעה שתבואי לשיחה לגבי שני הענינים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו