ארתוסקופיה ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארתוסקופיה ברך
    קרין
    29/09/2008

היי. אני 9 חודשים אחרי אורתוסקופיה בברך, תפירת המיניסקוס. חזרתי להתאמן (כדורגל) באופן מלא לפני 2-3 חודשים. 1. הארבע ראשי שלי בברך הניתוח עדיין לא משתווה לרגל השנייה גם לאחר פיזותרפיה וכל תקופת האימונים הזו.. האם יש לך תרגילים להציע לי לבצע שיחוללו שינוי דרסטי? 2. נוצר מצב של מעט חוסר איזון במותניים שלי- המותן של צד הניתוח (מה שקוראים לו ביום יום "הצדדים") גדול משמעותית מהמותן השני... מה אפשר לעשות?? תודה!! שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארתוסקופיה ברך

הוספת תגובה

• לא טוב, אך תלוי כמה ההבדל

ד''ר גל דובנוב-רז
    30/09/2008

אחד התנאים לחזרה לפעילות הוא שוויון כמעט מלא בין שני הצדדים, אך מספיקים כ- 80-85%. כלומר, צפוי שהרגל לא תהיה זהה לשניה - אך צריכה להיות דומה מבחינת הבדלים אנטומיים ותפקודיים. האם עשית תכנית שיקום מלאה או שרק קיבלת הנחייה פרטנית אצל פיזיותרפיסט? האם עשית את התרגילים?... חשוב מאוד לחזור לפיזיותרפיסט שיראה את הבדלי הכח בין הרגלים, ישמע מה דרישותיך בספורט ויתן תרגילים מתאימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי אבל

קרין
    30/09/2008

כן עשיתי תקופה של כחודש אצל פיזותרפיסטית פרטית. השריר הייתי אומרת היה בכ80% מהשריר השני, אך עכשיו כשללא שיחקתי שבועיים וחצי הדלדל מעט שוב, באופן די מפתיע.. אשמח לקבל דוגמא לתרגל לחיזוק הארבע ראשי ותשובה לשאלה השנייה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

ד''ר גל דובנוב-רז
    01/10/2008

אין מנוס. הוא גם יבדוק מה זו "חולשת המותן" הזו וישווה בין הצדדים. במכונים הגודלים יש מכשיר שיכול ממש למדוד את כח הרגליים ולתת מספרים מדויקים. שריר לא מידלדל תוך שבועיים. אין מנוס מבדיקה גופנית.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו