כאבי ראש בשעת הכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בשעת הכושר
    מאירוביץ
    06/10/2008

שלום רב אני מנוי למכון כושר כבר 7 שנים ומאז שהתחלתי ועד היום אני סובל כל פעם מחדש עם תחילת המאמץ באימון מכאבי ראש או לחץ בראש לפעמים עובר מיד לאחר הספורט ולפעמים נמשך כמה שעות אחרי כאשר זה נשאר הרבה אחרי אני מרגיש גם סחרחורות קלות עם כאבי הראש את אותה הרגשה אני מרגיש בכל פעילות גופנית שאני עושה כגון ריצה קלה שכיבות שמיכה הליכה מהירה ז"א כ פעם שהדופק שלי עולה מתחילים התופעות הנזכרות האם כדאי לקחת כדור מסויים לפני כל אימון? אני בריא בד"כ ועברתי את כל הבדיקות כגון: הולטר דופלר צוואר ב.מאמץ ב.סחרחורות ב.אאג ב.דם ב. סיטי ראש ומוח ב. סיטי אנגיו למוח והכל הכל תקין לחלוטין אני משתגע מה התופעה הזאת כל פעם בספורט ואני מאד אוהב ספורט ולא מוכן לוותר עליו תמורת כלום בעולם. בבקשה תעזרו לי עם זה כי את מי שאני שואל במכון מהמיתאמנים אף אחד לא מרגיש את זה תודה מראש מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בשעת הכושר

הוספת תגובה

• ככה"נ מיגרנה - ואתה לא לבד

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    06/10/2008

22% מהסובלים ממיגרנה מדווחים כי פעילות גופנית מהווה טריגר להתקף. אם זה מאוד תדיר - אפשר לשקול טיפול מונע עם רופא המשפחה. אם לא - פשוט לקחת כדור לכאב ראש או כדורים יעודיים למיגרנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר BEOK

ענת פלדמן
    10/10/2008

אינו בבעלותך הפרטית, זכותי ליעץ לו להמשיך את הדיון בפורום שכן. מה זה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו